schoonheidsinstituut

GELAATSVERZORGING… neem tijd voor jezelf… sluit je ogen…  en geniet…

Een gelaatsverzorging met Jane Scrivner producten biedt u een perfecte, luxueuze anti-aging behandeling met als uitgangspunt: resultaatgerichte huidverzorging! De producten voldoen aan al uw eisen om de (gevoelige) huid tot rust te brengen. De ORB(*) warme penseeltechniek zorgt niet alleen voor een zalig ontspannen gevoel, warme producten dringen dieper door, worden beter opgenomen en geven een voortreffelijk resultaat.  Door afwisselend warmte en koude toe te passen, ontstaat een optimale doorbloeding, afvoer van afvalstoffen en een vermindering van zwellingen.

Een eigentijdse lijn van resultaatgerichte huidverzorging, vervaardigd uit 100% authentieke kern-oliën(**) en natuurlijke ingrediënten. Onze prijswinnende productlijn werkt doelgericht aan uw schoonheid. Ontwikkeld om niet alleen een prachtige huid te creëren, maar ook om deze gezond en uw uitstraling onberispelijk te houden.

Onze werkwijze is onze belofte … resultaatgerichte huidverzorging.

Reinigen is dé basis van een goede gelaatsverzorging. Echter zijn wij ervan overtuigd dat veel huidproblemen verergerd of zelfs veroorzaakt worden door het gebruikte reinigingsproduct. Velen verwijderen een huidlaagje (‘strippen’ de huid), drogen de huid uit en veroorzaken onbalans – waarmee ze precies de problemen veroorzaken ipv ze op te lossen. De NOURISHING CLEANSER is een luxe reinigingsbalsem die de huid grondig reinigt zonder ze te ‘strippen’.

Exfoliëren (scrubben of peelen) doen we op een superzachte manier, naargelang de behoeften van uw huid. Ik hou niet van het ‘mechanisch’ exfoliëren dmv korreltjes/bolletjes; ik werk met de nieuwere technieken die op een zachte manier uw dode huidcellen wegnemen en uw huid stimuleren in celvernieuwing: zijdecocons, AHA/BHA zuren (in onze SKINFOLIATE), een hydromel (obv actieve Manuka honing) of een enzymatische peeling. De peeling maakt de huid ontvankelijker voor de opname van het volgende huidverzorgingsproduct.

Dieptereiniging dankzij het unieke masker MASQUERADE; ontworpen om te kalmeren, verzachten, ontspannen, verfrissen en vitaliseren. De verkoelende, kalmerende en reinigende eigenschappen van franse klei, aloë vera, neroli en kamille, gecombineerd met jojoba, petitgrain, ylangylang en afgetopt met rozenbottel, abrikoos en argan (mijn favorieten in andere producten!) maken dit masker uitermate geschikt om de vermoeide en gestreste huid te verlichten, te herstellen, te verfrissen kortom; opnieuw te laten stralen!

Paraffine masker: in de luxe gelaatsverzorging geniet u van een uniek wellnessgevoel dankzij ons paraffine masker, dat aangebracht wordt over gelaat en ogen. Ik ben geen voorstander van het gebruik van een vapozone (ongunstig bij couperose en geeft uitdroging van de huid). Maar ik ben méér dan overtuigd dat onze gelaatsparaffine een weldaad is voor uw huid en de pérfecte aanvulling van een gelaatsverzorging. Paraffine zal de huid occlusief afsluiten waardoor de gebruikte producten nog dieper inwerken wat resulteert in een gladdere huid.

Hydrateren is dé manier om veroudering tegen te gaan. Het is als het ware een ‘ziekteverzekering’ voor je huid. SKIN DRINK hydraterende mist (lotion) is een veelzijdig product. Het geeft spankracht, verfrist en fixeert make-up MAAR is daarnaast ook een prima huidverzorgingsproduct. Deze oogst is biologisch, op grote hoogte geteelde lavendel hydrosol met biologische Franse apothekers’ rozenhydrosol met de essentiële olie van wierook.  In de luxe gelaatsverzorging wordt BIOLURONIC BUZZ (biogefermenteerde hyaluronzuur) toegevoegd. Hyaluronzuur heeft het vermogen om tot 1000 keer zijn gewicht in water te absorberen, waardoor hij koploper is onder de hydraterende stoffen. Droogterimpels worden gladgestreken, bovendien kan het in combinatie met andere werkstoffen tijdens de behandeling ook diepere rimpels van de rijpere huid aanpakken. Hyaluron geeft een optimale hydratatie, beschermt de celstructuur door de natuurlijke barrièrefunctie te herstellen en maakt de huid zijdezacht. Een goed gehydrateerde huid zorgt voor de werking van anti-agingstoffen. Zonder vocht kunnen zij niet functioneren. Het heeft dus geen zin om een specifieke anti-agingbehandeling te starten voordat het gebrek aan vocht is aangevuld.

Voeden… wij kiezen de juiste gezichtsolie voor jouw huid. De SKIN ELIXIR, ROSE GOLD OIL, UN-CONDITION OIL, AFFIRMATIVE OIL, INTENSE OIL zijn prachtige serums voor je huid. Groot misverstand is dat een vette huid geen voeding meer nodig heeft. Een vette huid heeft teveel aan talgafscheiding omdat de huid niet in balans is. Door de huid op de juiste manier te voeden en te hydrateren komt ook deze vette huid tot rust en zal ze minder talg afscheiden. Een gezondere huid tot gevolg dus…

Beschermen met OO CREAM (Over Oil Cream). Deze dagcrème houdt vocht vast, verzorgt, beschermt en matteert. Onze huid heeft een natuurlijke ‘zuurmantel’, bestaande uit talg en water (zweet). Deze mantel voorkomt dat schadelijke invloeden van buitenaf en bacteriën de beschermlagen van de huid binnendringen en belet daarmee vochtverlies en achteruitgang van de huid. Jammer genoeg zorgt bijna alles wat we in ons leven doen (ja, zelfs ‘foute’ huidverzorging) ervoor dat deze natuurlijke mantel wordt aangetast of zelfs verwijderd. Elke keer wanneer onze huid ‘strak’ of ‘droog’ aanvoelt, betekent dit dat de mantel is aangetast. OO CREAM wordt aangebracht over onze gezichtsolie heen, dit zorgt ervoor dat de natuurlijke zuurmantel wordt aangevuld, onderhouden en versterkt zodat onze huid uitermate beschermd wordt.

TIP: breng na de dagcrème een zonnebescherming met factor SPF50 aan! (ESKEPTION ALL-DAY-SHIELD) Niet alleen op zonnige dagen, maar het ganse jaar door! Dit is de perfecte anti-aging, omdat je rimpels -veroorzaakt door zonnestralen- gaat voorkomen. Na de zonnebescherming kan u uw primer en make-up aanbrengen.

Het is onze overtuiging dat als uw huid de keuze had, ze deze producten zou kiezen…

 (*) De ORB  warmt producten zorgvuldig en veilig op en zorgt voor een constante en perfecte temperatuur tot wel een uur lang, zodat iedere volle penseelstreek perfect is, op ieder gewenst moment tijdens de behandeling.

(**) kern-oliën: eenmaal Jane Scrivner heeft besloten een bepaald ingrediënt te gebruiken in een product, gaat zij op zoek naar de allerbeste versie: de eerste persing, vol met verse voedingstoffen die de huid voeden en verzorgen. Jane Scrivner gebruikt geen mengsels van basis oliën. Het merk gebruikt  oliën van één landgoed/leverancier/boomgaard en als het even kan traceren zij zelfs het veld waar het wordt geteeld. Onze essentiële oliën zijn de beste die er te vinden zijn.

 

Jane Scrivner  ‘5 a day’ SKINCARE

onze formule voor jouw perfecte gelaatsverzorging thuis

Het principe van de Jane Scrivner ‘5 a day’ SKINCARE is een vernieuwde kijk op de dagelijkse gelaatsverzorging. ‘5 a day’ SKINCARE is ontworpen om de huid te repareren en terug te brengen naar een gebalanceerde, verzorgde en beschermde staat. Het repareren van de natuurlijke barrièrefunctie en het in balans brengen van de zuurmantel, terwijl tegelijkertijd de voedingsstoffen in de cellen van de epidermis, dermis en onderhuidse lagen worden gebracht.

De oorzaak van een probleemhuid is vaak te wijten aan agressieve reinigingsproducten die de huid gaan ‘strippen’. Dwz het wegnemen van essentiële voedingsstoffen en water, om ze vervolgens via rijke crèmes terug toe te voegen. Onlogisch toch?! Jane Scrivner ontwikkelde een dagelijkse routine die een gezonde huid als uitgangspunt vooropstelt ipv symptoombestrijding van een ongezonde huid zoals puistjes, ontstekingen, vroegtijdige veroudering en zoveel meer.

De Jane Scrivner 5 A DAY SKINCARE brengt de barrièrefunctie en de zuurmantel van jouw huid in balans  door ze te voeden, te hydrateren, te beschermen en dit tweemaal per dag.

Het 5 A DAY SKINCARE principe

is onze formule voor een gezonde huid:

REINIGEN

PEELEN/EXFOLIEREN

HYDRATEREN

VOEDEN

BESCHERMEN

Ons resultaat is een huid die zelf probleemoplossend functioneert; een huid die sterk en gezond genoeg is om te herstellen en een gezonde glans te hebben.