nagelstudio

onderhoud-img

Nagelstudio

Verzorgde nagels zijn mijn passie. Het geeft voldoening om ze de verzorging en het uiterlijk te geven dat ze verdienen. Zodat hun elegante en verzorgde look op een zeer subtiele manier bijdragen aan jouw vrouwelijkheid. Ze zijn jouw visitekaartje!

Door nog steeds regelmatig workshops en trainingen te volgen blijf ik op de hoogte van de nieuwste technieken. Kwaliteit leveren staat voorop!

Hoe maak ik mijn keuze?

nagelstudio-img

GELLAK

Heeft u stevige nagels van uzelf en zou u het fijn vinden als de lak 2 à 3 weken (afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagel) blijft zitten? Dan is gellak perfect voor u!

Na een dun basislaagje wordt de natuurlijke nagel afgelakt met een prachtige kleur gellak (of Frech) en uitgehard onder de UV-lamp. We werken deze af met een schitterend glanzende topcoat. Gellak is dus een semi-permanente nagellak met een glanzend en streeploos eindresultaat.

Heeft u broze nagels maar wenst u graag gellak? Vraag om de extra versteviging; dit biedt meer bescherming voor uw nagels.

Gellak op uw tenen geeft u 4 tot 5 weken mooie verzorgde voeten.  Gellak biedt heel wat voordelen tov gewone nagellak. Het is onmiddellijk hard en je kan onmiddellijk je schoenen aantrekken zonder de lak te beschadigen!

Wordt verwijderd door afweken. Dit kan u door een styliste laten doen of u kan dit zelf (wij verkopen een kant-en-klaar pakket). Echter nooit aftrekken; dit beschadigt uw natuurlijke nagel!

Het aanbrengen van een set gellak (inclusief manicure) duurt ongeveer 40 à 50 minuten.

GELNAGELS

Gel is perfect voor klanten die gellak niet stevig genoeg vinden of hun natuurlijke nagel willen verlengen. Met behulp van een tip of sjabloon verlengen wij de natuurlijke nagel naar de gewenste lengte (afhankelijk van de toestand van de natuurlijke nagel) Dmv het aanbrengen van gel maken we de kunstnagel. Heeft u een ingescheurde nagel of is er een stukje van uw natuurlijke nagel afgebroken? Met gel kunnen wij dit vakkundig repareren.

Gel is een stroperige substantie welke pas hard wordt onder UV licht. Het voordeel hiervan is dat de nagels gemakkelijk gemodelleerd kunnen worden totdat deze onder de speciale UV lamp worden gehouden. De gel is geurloos (in tegenstelling tot acryl).

De nagel is na het aanbrengen van de gel niet meer plooibaar. Als je uw gelnagels (kunstnagels) optimaal mooi wilt houden raden wij een bijwerking aan binnen de 3 à 4 weken. Na enkele weken groeien de nagels uit en raakt de kunstnagel zijn balans kwijt, wat de kans op breken aanzienlijk verhoogt.

Ook met een nagelverlenging kan u gewoon alles verder doen als je ze op een goeie lengte-verhouding houdt. Gebruik uw kunstnagels echter niet als gereedschap en bescherm ze tegen agressieve schoonmaakmiddelen.

Gelnagels zijn geschikt voor iedereen. Ook nagelbijters kunnen bij ons terecht!

Dat gelnagels uw eigen nagels zouden beschadigen is een mythe! Verwijder echter nooit zelf uw gelnagels, maar laat het plaatsen en verwijderen over aan een deskundige nagelstyliste; dan zullen uw nagels er steeds piekfijn uitzien!

Wordt verwijderd door vijlen/frezen.

Het aanbrengen van een set gel (inclusief manicure) duurt ongeveer 90 minuten.

onderhoud-img

AFWERKING

 • Naturel:
  een fijne laag gel wordt op de eigen nagel aangebracht om te voorkomen dat uw nagel splitst, afbreekt of afschilfert. Hierbij blijft de gel transparant en desgewenst kan u hierop zelf nog een gekleurde nagellak aanbrengen. (opgelet: énkel afhalen met remover zonder aceton!)
 • French:.
  dezelfde werkwijze als de naturel-look, maar afgewerkt met een wit (of gekleurd) boordje
 • Color:
  dezelfde werkwijze als de naturel-look, maar dan afgewerkt met een kleur naar keuze
nail-img

NAILART

Nailart is de verzamelnaam voor de verschillende manieren waarop nagels versierd kunnen worden met diverse materialen:  nagellak, verf, steentjes, glitters, … De mogelijkheden zijn onbeperkt.

onderhoud-img

ONDERHOUD

Gellak of Gelnagels hebben bijna geen onderhoud nodig. Eén- à tweemaal per dag inmasseren met nagelriemolie is voldoende. De olie zorgt ervoor dat de natuurlijke nagel en de huid rond de nagel verzorgd wordt en houdt de nagels tevens flexibel.

nail-img

TIPS:

 1. Gebruik enkel nagellak-remover zonder aceton
 2. Kunstnagels nooit knippen anders zullen ze barsten. Maak steeds gebruik van een kartonnen vijl bij het bijvijlen.
 3. Pruts nooit aan kunstnagels; hierdoor kan er lucht onder de gel komen waardoor de kunstnagel zal loskomen. Trek de gellak of kunstnagel dus nooit af maar laat deze door een styliste professioneel verwijderen.
onderhoud-img

MANICURE zit standaard inbegrepen bij al onze verzorgingen!

 • Vijlen van de nagels
 • Nagelriem achteruit duwen
 • Velletjes verwijderen
 • Verzorgende nagelriemolie
 • Handcrème inmasseren

Nagelbijtarrangement

Dit arrangement is geschikt voor de ergere nagelbijters. Wie nog een wit randje heeft kan vaak kiezen voor de gewone behandelingen.

Wist u dat er veel mensen zijn die nagels bijten? Een vervelende gewoonte die door verschillende zaken wordt veroorzaakt, bijvoorbeeld stress, verveling of frustratie. Dit gebeurt vaak onbewust.

Veel mensen schamen zich hiervoor en tonen niet graag hun nagels.

Een nagelstyliste kan u hierbij helpen! Het vergt een zeker doorzettingsvermogen maar voordat u het weet hebt u mooie en verzorgde nagels.

Wat houdt het arrangement in?

In totaal 6 bezoeken verdeelt over 7 weken.

WEEK 1:              

tijdens uw eerste bezoek bekijken we samen de wensen en mogelijkheden. Er wordt dan een volledig nieuwe set geplaatst (dmv sjablonen) waarbij de nagels zo kort mogelijk gehouden worden. Het is belangrijk dat u de adviezen opvolgt en de nagels 2x per dag insmeert met de nagelriemolie (die wij u meegeven tijdens uw eerste bezoek)

WEEK 2:              

u komt langs voor controle. We bekijken en bespreken hoe het gaat en voeren wanneer nodig een reparatie uit.

WEEK 3:              

uw nagels staan er nu 2 weken op. Bij nagelbijters groeien de nagels sneller en daarom doen we nu al een bijwerking (= bijvijlen en bijvullen)

WEEK 4:              

u komt langs voor controle. We bekijken en bespreken hoe het gaat en voeren indien nodig een reparatie uit. Je bent nu al flink op weg om het nagelbijten af te leren en om je te belonen bieden wij je gratis nailart (max 4 nagels), want je mag best al trots zijn op het resultaat!

WEEK 5 :              

ondertussen hebben uw nagels 4 weken tijd gehad om goed te groeien en zijn ze ook weer zichtbaar. Opnieuw krijgen uw nagels een bijwerking. Er wordt een afspraak gemaakt voor over 2 weken. En dat is dan tevens het laatste bezoek van het arrangement.

WEEK 6:

even pauze… na de bijwerking van vorige week wachten we nu 2 weken naar ’n volgende bijwerking.

WEEK 7:              

dit is de 6de afspraak maar deze keer zaten er twee weken tussen. We bespreken samen het resultaat en of u het nagelbijten heeft afgeleerd. U hebt nu 2 mogelijkheden:

 • Keuze 1: de kunstnagels verwijderen, waarbij het belangrijk is dat u zeker weet dat u het nagelbijten ondertussen volledig hebt afgeleerd. Er worden geen afspraken meer gemaakt.
 • Keuze 2: een bijwerking van uw nagels én een nieuwe afspraak maken om de 3 à 4 weken tegen het normale tarief.

Afspraken omtrent het arrangement:

 • Mocht er tussen de behandelingen door onverhoopt wat mis zijn met 1 van de nagels mag u mij altijd bellen. Zo kunnen problemen zo snel mogelijk, liefst diezelfde dag nog, opgelost worden en komt u niet in de gelegenheid om opnieuw te gaan nagelbijten. Dit is inbegrepen in de prijs, mits het op een normale manier is gebeurd. Mocht blijken dat u niet goed omgaat met de kunstnagels dan vervalt de garantie en moet u per nagel betalen
 • Verzorg uw kunstnagels en nagelriemen 2x per dag met de nagelriemolie.

Indien u beslist de behandeling te onderbreken kan dit arrangement niet worden verdergezet en starten we indien gewenst terug aan week 1, gezien ik dan geen garantie meer kan geven op de stevigheid van de nagels.

Tijdens de 1ste afspraak zullen direct alle afspraken vastgelegd worden zodat u verzekerd bent dat er  plaats is.