nagelstudio

onderhoud-img

Nagelstudio

Verzorgde nagels zijn mijn passie. Het geeft voldoening om ze de verzorging en het uiterlijk te geven dat ze verdienen. Zodat hun elegante en verzorgde look op een zeer subtiele manier bijdragen aan jouw vrouwelijkheid. Ze zijn jouw visitekaartje!

Door nog steeds regelmatig workshops en trainingen te volgen blijf ik op de hoogte van de nieuwste technieken. Kwaliteit leveren staat voorop!

Hoe maak ik mijn keuze?

nagelstudio-img

GELLAK

Heeft u stevige nagels van uzelf en zou u het fijn vinden als de lak 2 à 3 weken (afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagel) blijft zitten? Dan is gellak perfect voor u!

Na een dun basislaagje wordt de natuurlijke nagel afgelakt met een prachtige kleur gellak (of Frech) en uitgehard onder de UV-lamp. We werken deze af met een schitterend glanzende topcoat. Gellak is dus een semi-permanente nagellak met een glanzend en streeploos eindresultaat.

Heeft u broze nagels maar wenst u graag gellak? Vraag om de extra versteviging; dit biedt meer bescherming voor uw nagels.

Gellak op uw tenen geeft u 4 tot 5 weken mooie verzorgde voeten.  Gellak biedt heel wat voordelen tov gewone nagellak. Het is onmiddellijk hard en je kan onmiddellijk je schoenen aantrekken zonder de lak te beschadigen!

Wordt verwijderd door afweken. Dit kan u door een styliste laten doen of u kan dit zelf (wij verkopen een kant-en-klaar pakket). Echter nooit aftrekken; dit beschadigt uw natuurlijke nagel!

Het aanbrengen van een set gellak (inclusief manicure) duurt ongeveer 40 à 50 minuten.

GELNAGELS

Gel is perfect voor klanten die gellak niet stevig genoeg vinden of hun natuurlijke nagel willen verlengen. Met behulp van een tip of sjabloon verlengen wij de natuurlijke nagel naar de gewenste lengte (afhankelijk van de toestand van de natuurlijke nagel) Dmv het aanbrengen van gel maken we de kunstnagel. Heeft u een ingescheurde nagel of is er een stukje van uw natuurlijke nagel afgebroken? Met gel kunnen wij dit vakkundig repareren.

Gel is een stroperige substantie welke pas hard wordt onder UV licht. Het voordeel hiervan is dat de nagels gemakkelijk gemodelleerd kunnen worden totdat deze onder de speciale UV lamp worden gehouden. De gel is geurloos (in tegenstelling tot acryl).

De nagel is na het aanbrengen van de gel niet meer plooibaar. Als je uw gelnagels (kunstnagels) optimaal mooi wilt houden raden wij een bijwerking aan binnen de 3 à 4 weken. Na enkele weken groeien de nagels uit en raakt de kunstnagel zijn balans kwijt, wat de kans op breken aanzienlijk verhoogt.

Ook met een nagelverlenging kan u gewoon alles verder doen als je ze op een goeie lengte-verhouding houdt. Gebruik uw kunstnagels echter niet als gereedschap en bescherm ze tegen agressieve schoonmaakmiddelen.

Gelnagels zijn geschikt voor iedereen. Ook nagelbijters kunnen bij ons terecht!

Dat gelnagels uw eigen nagels zouden beschadigen is een mythe! Verwijder echter nooit zelf uw gelnagels, maar laat het plaatsen en verwijderen over aan een deskundige nagelstyliste; dan zullen uw nagels er steeds piekfijn uitzien!

Wordt verwijderd door vijlen/frezen.

Het aanbrengen van een set gel (inclusief manicure) duurt ongeveer 90 minuten.

onderhoud-img

AFWERKING

 • Naturel:
  een fijne laag gel wordt op de eigen nagel aangebracht om te voorkomen dat uw nagel splitst, afbreekt of afschilfert. Hierbij blijft de gel transparant en desgewenst kan u hierop zelf nog een gekleurde nagellak aanbrengen. (opgelet: énkel afhalen met remover zonder aceton!)
 • French:.
  dezelfde werkwijze als de naturel-look, maar afgewerkt met een wit (of gekleurd) boordje
 • Color:
  dezelfde werkwijze als de naturel-look, maar dan afgewerkt met een kleur naar keuze
nail-img

NAILART

Nailart is de verzamelnaam voor de verschillende manieren waarop nagels versierd kunnen worden met diverse materialen:  nagellak, verf, steentjes, glitters, … De mogelijkheden zijn onbeperkt.

onderhoud-img

ONDERHOUD

Gellak of Gelnagels hebben bijna geen onderhoud nodig. Eén- à tweemaal per dag inmasseren met nagelriemolie is voldoende. De olie zorgt ervoor dat de natuurlijke nagel en de huid rond de nagel verzorgd wordt en houdt de nagels tevens flexibel.

nail-img

TIPS:

 1. Gebruik enkel nagellak-remover zonder aceton
 2. Kunstnagels nooit knippen anders zullen ze barsten. Maak steeds gebruik van een kartonnen vijl bij het bijvijlen.
 3. Pruts nooit aan kunstnagels; hierdoor kan er lucht onder de gel komen waardoor de kunstnagel zal loskomen. Trek de gellak of kunstnagel dus nooit af maar laat deze door een styliste professioneel verwijderen.
onderhoud-img

MANICURE zit standaard inbegrepen bij al onze verzorgingen!

 • Vijlen van de nagels
 • Nagelriem achteruit duwen
 • Velletjes verwijderen
 • Verzorgende nagelriemolie
 • Handcrème inmasseren

Bent u een nagelbijter? Bekijk dan ons nagelbijtarrangement onder ‘acties’

Wij werken exclusief met de topproducten van Originailz.